Je kunt je online bestelling ook ophalen in de winkel, x

Ruilen & Retourneren


Ruilen

Is de maat niet goed of wil je toch liever een andere kleur? Indien op voorraad kun je je bestelling ook eenvoudig omruilen. Dat kan binnen 14 dagen gratis in de winkel in Den Haag of door jouw bestelling retour te sturen (zie instructies hieronder onder het kopje 'retourneren'). Stuur ons altijd eerst een e-mail naar info@gaudidenhaag.nl om jouw omruiling te melden, zodat we ook de voorraad voor je kunnen checken.

Twijfel je over juiste maat, stuur ons dan gerust een berichtje via Social media of per e-mail naar info@gaudidenhaag.nl. We adviseren je graag!

Retourneren

Wil je een product retourneren? Dat is jammer! Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling. Meld je retour zo snel mogelijk aan door een e-mail te sturen naar info@gaudidenhaag.nl met je ordernummer, zodat wij jou een retourlink kunnen sturen. Kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening.

Let op dat de producten alleen ongedragen, onbeschadigd en in de originele verpakking met labels geretourneerd kunnen worden binnen de 14 dagen bedenktijd.

Retouradres:

Gaudi
tav. RETOUREN
Plaats 13 A
2513 AD Den Haag

Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst van de retour worden teruggestort via de gekozen betaalmethode.

Bij ruilen ontvang je natuurlijk zo spoedig mogelijk jouw nieuwe bestelling, zodra wij jouw retour verwerkt hebben.